Huisreglement

 1. Door te boeken ondertekenen jullie onderstaand huisreglement en gaan er impliciet mee akkoord.
 2. Elektriciteits-, water- en gasverbruik zitten inbegrepen in de huurprijs. We rekenen echter wel op een normaal en redelijk verbruik. Indien we extreme verbruiken vaststellen, kunnen deze doorgerekend worden.
 3. Een hond (1) is toegelaten in de woning na voorafgaandelijke goedkeuring. We rekenen er echter wel op om een aantal regels in acht te houden:
  1.- de hond is niet toegelaten op de bovenverdieping
  2.- de hond is niet toegelaten in de zetel
  3.- de hond is niet toegelaten in de privé-slaapkamer beneden
  4.- we rekenen er op dat jullie met je huisdier respect hebben voor het huis en de inboedel
 4. Er is geen nachtlawaai toegelaten na 22u. We bevinden ons in een rustige omgeving te midden van de natuur. Respecteer dit en hou het stil na 22u. De gemeente en politie controleren streng en beboeten zwaar. Bij vaststelling van inbreuk door gemeente of politie zijn de boetes voor de huurder en leggen wij, voor de geleden imagoschade, een extra boete op van € 2.500.
 5. Respect: draag zorg voor onze woning en het droomproject dat we voor onze kinderen realiseerden. Draag tevens ook zorg voor de natuur en de omgeving. Gooi geen afval zo maar weg en/of in de tuin.
 6. Roken (ook E-sigaretten) is geheel verboden in onze woning!
 7. Afval: het afval dient niet gesorteerd te worden en mag gezamenlijk in de groene afvalcontainer gegooid te worden. Gelieve het bij verlaten van de woning allemaal in zakken in deze container te gooien. Afvalzakken kunnen gevonden worden onder de lavabo in de keuken.
 8. Aankomst- en vertrekuren af te spreken in onderling overleg.
 9. Internetwachtwoord: maisonlokako
 10. De huurders moeten hun eigen bedlinnen boven de aanwezige bescherming aanbrengen. Dus zeker niet vergeten mee te brengen: kussensloop, hoeslaken en dekbedovertrek.
 11. In de keuken staat een vaatwasser, dus geen product vergeten mee te brengen wanneer jullie die willen gebruiken.
 12. Keukengerei moet gereinigd en ordelijk teruggeplaatst te worden.
 13. Er worden nooit vetresten of frituurvet in de gootsteen of uitgietbakken gegoten (er is geen friteuse aanwezig).
 14. De woning heeft een toelating voor max. 8 personen. Het aantal personen dat de woning betrekt mag niet hoger zijn het aantal personen hier vermeld. Meer personen is op expliciete verantwoordelijkheid van de huurder.
 15. Het huis wordt aangeboden in zuivere staat en dient in die hoedanigheid te worden verlaten. Bij nalatigheden of vernielingen wordt de kostprijs van de schade doorgerekend aan de huurder.
 16. De woning mag nooit onderverhuurd worden. Als u de woning voor een bepaalde periode huurt, wordt er verondersteld dat u zelf met groep gedurende die hele periode gebruik maakt van de woning. Een vakantieperiode opsplitsen met een tweede groep wordt niet toegelaten, zeker niet zonder voorafgaand overleg met uitbaters.
 17. De eigenaars zijn gemachtigd om aan elk verblijf een einde te stellen wanneer de groep zich duidelijk onverdraagzaam opstelt of de leefregels en een goed nabuurschap niet naleeft, dit zonder de terugbetaling van de gestorte huurbedragen.
 18. De eigenaar kan op ieder ogenblik zijn eigendom betreden om nazicht te doen van de binneninstallaties, verwarming, onderhoud van het gazon en dit zonder de toestemming van de huurder. De eigenaar is gehouden de privacy van de huurder te respecteren.
 19. De huurder draagt zorg voor de woning. We zijn een gezinsvriendelijke vakantiewoning, als het verblijf een gezellig samenzijn is met vrienden of familie in de Hoge Venen dan zijn jullie van harte welkom. Als het de bedoeling is om een fuif te houden dan is ons verblijf hiervoor niet geschikt. Wil hiermee rekening houden bij het boeken.